12 Haziran 2016 Pazar

Duyarlı Dostlarım

Merhaba blog dünyasının güzel insanları, bir kaç gündür yazamadım. Malumunuz Cafe'de misafirim var. Ece Ablamız misafir yazar yazar olarak beni onurlandırdı. Hala  onu tanımayanlar mı var yoksa ?  Durun durun linkini  veriyorum hemen Ece Evren
 Evde de misafirimiz var. Küçük yumurcak (ailenin en küçük bireyi) Çanakkale'den gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş. Epeydir görüşemiyorduk. Boyu uzamış daha bir tatlı olmuş. Eee onunla ilgilenmekten buraya sıra gelmedi.
 Bugünkü asıl söylemek isteyip de bir türlü fırsatını bulamadığım habere gelecek olursak; hani 22 Nisanda Bilecik Kınık'ta bir kütüphane açmıştım ve bu güzel haberi de siz dostlarımla paylaşmıştım. Sizler de bu konuya gerekli duyarlılığı göstermişsiniz ve Kitap kampanyası destek olmuşsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim . Dostlarımın kitapları köye ulaşmış. Kitap kampanyamız hala devam ediyor.

Öncelikle sevgili Zülal Garipkuş kitapları ulaştırdı. Sonrasında sevgili Nahide Zerayak göndermiş. Daha sonra sevgili Handan ve son olarak da sevgili Şule Uzundere nin düzenlemiş olduğu kitap çekilişinin talihlisi Serhat Ocak kazandığı kitapları benim kütüphaneme göndermek isteyerek çok anlamlı bir davranışta bulundu. Çarşamba günü elime ulaşan kitaplar, kütüphanedeki yerlerini aldılar. Gönderdiğiniz her bir kitap bir çocuğun ufkunda yeni bir dünyanın kapısını aralayacaktır.
Tekrar bu yürekli arkadaşlarıma teşekkürllerimi sunarım ve blogger dostlarımdan sizleri bilmeyenler varsa sizleri daha yakından tanımak adına bloglarınızı takip etmelerini  tavsiye ediyorum. Sevgiyle.

41 yorum:

  1. Çok teşekkürler, siz vesile oldunuz biz de sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bunu yapma şansını verdiğiniz için ben teşekkür ederim size kendi adıma. Ben de görmüş oldum kitapları bu vesileyle. :D Güle güle okusunlar, faydalı olur inşallah. :)

    YanıtlaSil
  2. Tigris ne mutlu
    güzel yürekli insanlar biriktirmek şahane ...
    En miniğe sevgiler benden de ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhh yoruldu yumurcak uyudu. Öpmelere doyamadım ki daha

      Sil
  3. Çok güzel Tigriscim, arkadaşları tebrik ediyorum!!! alkışlıyorum darısı başıma, en kısa zamanda inş aklımda ;)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler böylesi güzel bir çalışma yapıp bize de yardım etmemiz için vesile olduğun için :)

    YanıtlaSil
  5. Ne Mutlu Ne Güzel. Hemen Takibe aLiyorum değerli dostlarımızı Serhat hariç Yoklar Galiba bende. Demekki daha duyarlı ve Gerçekten destekleyici Dostlar var Bu hayatta. Allah Razı Olsun. Kütüphanede hayırlı Olsun aBlacım benim yeni haberim Oldu.😊

    YanıtlaSil
  6. Blog Yazarki,Serhat hariç yoklar galiba bende derken, ben biraz üzüldüm.Seni yeni tanımama rağmen onur köşemde yerini almıştın oysa.Dün sana ulaşmaya çalıştım, ama olmadı.Bir yardıma ihtiyacım vardı, bu konuda şansım yok bunu başıma gelenlerden biliyordum zaten.Ben biraz boynumu eğip sorunu çözdüm.
    Tigris'im, yaşadığım evde mutfak ve odam hariç ne nerdedir?ancak sorarak ve istemek yoluyla öğrenirim.Zira torunumun eğitiminden biriken bir yığın kırtasiye ve kitap.Vakit uygun olup da ayıklanır ve bana teslim edilirse bu sözümü yerine getirmek önce vicdanımı rahatlatacak.Maalesef bir şeyi bir defa söyleme şansım var görünüyor, zaten zorlanırım isterken.Sonra elime geleni kutulayacağım.Yani günah benden çıkıp gidecek.Yeğenin için gözün aydın diyorum. Çocukların seni ne kadar çok sevdiğinden eminim.Benimle ilgili yazdıklarına çok teşekkür ediyorum kızım.Layık olmaya çalışacağım.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım. Ben Kitap Olayı için Yorum Yapmıştım. Zaten senin.Misafir yazın için gerekli yorumu daha önce yaptim ki.🤔Ve Senin yazının hemen 5 daki ak sonrasında Yaptığınız Yorumun altına mail adresimi yazdım o diğer söylediğinizi ben kullanmıyorum.malesef abla maille uğraş bana diye evet kontrol ederseniz.Hani Linki Kontrol ederseniz Yorumumu Görürsünüz . ZATEN Benim Gerçekten bu blogu açma sebebim. Yardim.Ama 3 Günlük Blogla ugrasacaklara değil siZ gibi uzun süreklilere.Eğer hata bendeyse çok Özür dilerim. Kusura bakmayin. Mahcup Oldum simdi. 😥

      Sil
    2. Ayol burada yorum silme yeri de yok.İlave etseniz diyorum :( Yanlış anlamalar olabiliyor.Oğlumu üzdüm, ben özür diliyorum.Yoksa insan sevdiği birini üzer mi?Bir durun da şu Ece hanımı bir sorguya çekeyim :) Canlarım benim.

      Sil
    3. Ayol burada yorum silme yeri de yok.İlave etseniz diyorum :( Yanlış anlamalar olabiliyor.Oğlumu üzdüm, ben özür diliyorum.Yoksa insan sevdiği birini üzer mi?Bir durun da şu Ece hanımı bir sorguya çekeyim :) Canlarım benim.

      Sil
  7. Benim blogdan uzak kaldığım döneme denk gelmiş demek yeni öğreniyorum bu anlamlı girişiminizi. Allah kabul etsin. Bereket versin ins

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir etkinlik olmuş benimde aklımda inşallah destek olmak çok isterim

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir çalışma tebrik ederim ben de.

    YanıtlaSil
  10. Canımm Tigrisimm,senin adına ne kadar mutlu oldum anlatamam. Yüreği güzel arkadaşlar yardımlarını esirgememişler. Hepsine bende canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Tabii senin adına :). Bende toplamaya başladım kitapları en kısa zamanda göndermeye çalışıcam. Halletmem gereken bazı işler var konuşmuştuk seninle. Yoksa inan aklımda unutmadım. Kütüphanenin dahada büyümesi dileklerimle. Ailenin en küçük bireyinide öpüyorum. Gözün aydın :). Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm bilirim ki sen söz verince tutarsın . Küçük yumurcak gitti ev sessizleşti😞

      Sil
  11. Hocam, vesile olduğunuz için ben teşekkür ediyorum. Çorbada tuzu bulunmak güzel bir duygu ayrıca. Sağolun varolun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasınız. Okul müdürü de size selamlarını iletti

      Sil
    2. Teşekkür ediyorum:) Iletenler sağolsun:)

      Sil
  12. Merhaba
    Ben de kitap yollamak istiyorum. Şimdi haberdar oldum. Okul kütüphanesi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh çok sevinirim . Bilecik Pazaryeri Kınık köyü yazıda kitap kampanyası yazan bölüme tıklarsanız iletişim bilgilerine ulaşırsınız

      Sil
  13. Ece hanımı blog dostlarımı gezerken tanımıştım iyi ki tanımışım deyip takip ediyorum.Duyguların sörf yaptığı yazılarını okumak çok keyifli.
    her ikinize de sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de kucak dolusu sevgiler Hatice Hanımcımmm❤️❤️

      Sil
  14. Canım harika bir etkinlik olmuş:)) Yüreği güzel arkadaşlarımız sağolsun. Bende vakit bulabilirsem, göndermek isterim en kısa zamanda. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  15. Böylesi kıymetli bir olaya katılmamıza vesile olduğunuz için ben teşekkür ediyorum. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili uğurum elinizin değdiği herşey bereketleniyor ve daha bir güzel oluyor 😘❤️

      Sil
  16. Senin başlattığın bu gönül isine ne güzel destek verenler olmuş. Herkesin yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  17. Çok sevindim canim kampanyanin basarili olmasina. Teknolojiyi insan iyi yönde kullaninca ne güzel isler basariyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar güzel yürekli dostlarım var ki, gerçek yaşamdaki arkadaşlarımdan daha duyarlılar.

      Sil
  18. Böyle güzel bir etkinlik başlattığınız için size, bu kampanyadan haberim olmasını ve yardımcı olmamamı sağladığı için serhat Bey'e teşekkür ediyorum. Umarım kocaman, yüzlerce kitap olan bir kütüphane kurulur. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir kampanya :)) Başarılarınız daim olsun, bana da beklerim ^^

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Yalnızlığa Dair

Birine bağlanamayacak kadar        kalabalık yalnızlıklarım         var benim .  Tigris